................................ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!

~

............................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.* κιτρινισμένες λιθο-γραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...


Μετάφραση // Translate


Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Πασχαλινά δώρα στο Μουσείο Ακρόπολης

 


Διακοσμητικά αυγά
Τα δύο διακοσμητικά στολίδια σε σχήμα αυγού έχουν γεωμετρικά σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τα πήλινα αγγεία της προθήκης 1 στην Αίθουσα των Κλιτύων της Ακρόπολης, στο ισόγειο του Μουσείου. Τα πήλινα αγγεία χρονολογούνται στον 9ο - 8ο αι. π.Χ.
Tιμή ανά στολίδι: €19,00
Σχεδιασμός: Τρεις Γραμμές
Λαγός κουδουνίστρα
Η κεραμική κουδουνίστρα σε μορφή λαγού είναι ελεύθερη απόδοση πήλινης κουδουνίστρας για παιδιά. Το έκθεμα χρονολογείται στις αρχές του 6ου αι. π.Χ. και βρίσκεται στην προθήκη 6 (Ιερό Νύμφης, αρ. εκθέματος 134) στην Αίθουσα των Κλιτύων της Ακρόπολης, στο ισόγειο του Μουσείου.
Τιμή: €21,00
Σχεδιασμός: Antonis Palles
 

Μεταλλικό κοκοράκι
Το μεταλλικό κοκοράκι είναι εμπνευσμένο από χάλκινο πετεινό, αφιέρωμα στο Ιερό της Ακρόπολης. Το έκθεμα χρονολογείται στα τέλη του 6ου αι. π.Χ. και βρίσκεται στην προθήκη 20 (αρ. εκθέματος 17) στην Αίθουσα της Αρχαϊκής Ακρόπολης, στον πρώτο όροφο του Μουσείου.
Τιμή: €7,00
Σχεδιασμός: Isidoros Palles




Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο Πωλητήριο του ισογείου του Μουσείου Ακρόπολης.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα 8 π.μ. - 4 μ.μ. (τελευταία είσοδος στις 3.30 μ.μ.) / Τρίτη - Κυριακή 8 π.μ. - 8 μ.μ. (τελευταία είσοδος στις 7.30 μ.μ.) / Παρασκευή 8 π.μ. - 10 μ.μ. (τελευταία είσοδος στις 9.30 μ.μ.)
Πληροφορίες: shops@theacropolismuseum.gr (Πωλητήρια) / 210 9000959, vicky.melikidou@theacropolismuseum.gr (Εμπορικό τμήμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου