................................ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!

~

............................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.* κιτρινισμένες λιθο-γραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...


Μετάφραση // Translate

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Κραυγή αγωνίας για τον Ελληνισμό της Μαριούπολης Ουκρανίας....

 ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΔΗΜΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 


Η ζωή εκατό χιλιάδων και πλέον  Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο.... Η δε Ελληνική πολιτεία βλέπε Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ)  σε πλήρη απραξία.... και πρόσφατα μάλιστα έκανε το αδιανόητο, απομάκρυνε το Ελληνικό Προξενείο από την Μαριούπολη που εκεί ζει η πλειοψηφία των Ελλήνων. Χθες και σήμερα ακούσαμε στην εκπομπή του Στέλιου Ελληνιάδη στον ραδιοσταθμό του "Κόκκινου 105.5 FM"  τον φόβο του για την ζωή των εκεί Ελλήνων.
Ο δημοσιογράφος Στέλιος Ελληνιάδης (με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Απόδημου Ελληνισμού) έχει επισκεφτεί πολλές φορές την περιοχή και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των συμπατριωτών μας.
Από αύριο Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη 2014 καλούμε στο 210 3682.000 στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στο γραφείο του υπουργού ή υφυπουργού και διαμαρτυρόμαστε για την πολιτική εγκατάλειψη του Ελληνισμού της Ουκρανίας. Ακόμα γράφουμε και στέλνουμε επιστολές στα Μέσα ενημέρωσης, ραδιόφωνα, εφημερίδες αλλά και στους βουλευτές. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα αδέλφια μας στην Ουκρανία.

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΝΕΑ
https://www.facebook.com/groups/omogeneiaka.nea/permalink/704761706266288/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου