................................ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!

~

............................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.* κιτρινισμένες λιθο-γραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...


Μετάφραση // Translate


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΝΑΔΑ
Του Γιώργου Τσαντήλα*



Μια πρωτοβουλία που αντικατοπτρίζει την αγάπη των Ελλήνων για το διάβασμα και βεβαίως ακτινοβολεί πολιτισμό, ιδιαίτερα στην ηλεκτρονική εποχή που διανύουμε όπου το κλασσικό διάβασμα του βιβλίου αντικαθίσταται από πολλούς - κατά κόρον τους νεώτερους - με το ηλεκτρονικό διάβασμα από το ipad. 
Συγχαρητήρια στην Ε.Κ.Τ. για τη λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης που δίνει πλέον την ευκαιρία στους «βιβλιοφάγους» να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους διαλέγοντας ένα από τα βιβλία επιλογής που θα είναι της αρεσκείας τους . Καλό διάβασμα.
Ταυτόχρονα με την βιβλιοθήκη ξεκίνησαν και τα μαθήματα στα Κοινοτικά σχολεία Ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης με τις καλύτερες προοπτικές για την φετινή χρονιά που παρουσιάζει σημαντική αύξηση της τάξης του 30% στην προσέλευση των μαθητών . Αυτό είναι και μια επιβράβευση για το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα που διδάσκεται στην Ε.Κ.Τ. με τίτλο «ΠΑΙΔΕΙΑ» και για τους συντελεστές του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου